hu en
Adakozzon online

Páncélozott mentőautók beszerzése a Magen David Adom mentőszolgálat részére

KezdőlapTámogassa IzraeltEgészségügyPáncélozott mentőautók beszerzése a Magen David Adom mentőszolgálat részére

Gyors életmentő reakció a szükség idején

Miért támogassa a Páncélozott Mentőautók projektet?

  • A Magen David Adom mentőautókat egész Izrael területén használják,  ide értve a Palesztin Hatóság területeivel szomszédos térségeket illetve júdeai és szamariai elszigetelt településeket is.
  • Ezen térségek közül több távol esik kórházaktól és ráadásul az odavezető út kockázatos és veszélyt jelent az utasokra és a sofőrökre nézve egyaránt.
  • Terrortámadás esetén a páncélozott mentőautók azonnali megoldást jelentenek, néha még a hadsereg helyszínre érkezése előtt, emellett bármilyen egyéb vészhelyzetben, ahol sürgősségi orvosi ellátásra van szükség.

Mi az a golyóálló mentőautó?

A golyóálló mentőautó egy Chevrolet SAVANA 350 típusú furgon, amelyet megerősített első felfüggesztéssel láttak el, hogy megnöveljék a teherbíró-képességét valamint úgy építettek át, hogy védjen a fegyveres támadások ellen.

Hogyan működik?

  • A jármű alváza és ajtói szigetelt páncélvédelemmel és 33 mm vastag sötétített üveggel vannak ellátva.
  • A műszerfal olyan tűzfalvédelemmel van felszerelve, amely nem zavarja a jármű működését, a furgon teteje pedig olyan páncélzattal, amely képes hárítani 30%-os beesési szögű fegyvertüzet.
  • A kerekeket egy ún. „laposüzem” (Run Flat) berendezéssel látták el, amely a sofőr számára lehetővé teszi a mozgást egy a kerekeket ért golyótámadás esetén is.

Kiken segíthet a mentőautó?

Olyan biztonsági fenyegetettségben élő állampolgárokon, akik gyakorta vannak kitéve terrortámadásoknak és más olyan biztonsági eseményeknek, amelyek azonnali életmentő beavatkozást igényelnek, főleg a jeruzsálemi agglomeráció térségében, a Gázai Övezet környékén és Ciszjordániában ideértve a Jordán völgyében lévő településeket.

Hogyan segíthet Ön?

334,000 dollárba kerül egy üzemkész golyóálló mentőautó megvásárlása.

Minden felajánlott dollárral Ön izraeli férfiak, nők és gyermekek életének megmentéséhez járul hozzá egy terrortámadás esetén. Adakozzon most online!

Ezt a projektet kormányzati alapok is támogatják.

Támogassa Izraelt