hu en
Adakozzon online

Etgarim - Interaktív számítógépes oktatás: esély a jövőre

KezdőlapTámogassa IzraeltIdős állampolgárok és holokauszt-túlélők megsegítéseEtgarim - Interaktív számítógépes oktatás: esély a jövőre

Miért támogassa az Etgarim nevű programot?

Izraelben az elmúlt években vészesen megnövekedett a sebezhető népesség aránya minden korosztályban, és sokaknak kellett szembenézniük kudarccal az élet számos területén. Ez létrehozta az un. „tanult tehetetlenséget”, amely olyan érzést kölcsönöz, hogy az egyén képtelen kézben tartani a saját sorsát.

Mi az Etgarim?

  • Az Etgarim egy interaktív számítógépes tanulóprogram, amelyet abból a célból írtak, hogy képessé tegye használóit arra, hogy fejlesszék egyéni készségeiket és képességeiket.
  • A programot a Compedia Ltd nevű izraeli szoftverkészítő vállalat fejlesztette ki, amely a KH-UIA stratégiai partnere és tevékenységeinek fő támogatója.

Hogyan működik a program?

  • A résztvevők alapvető számítógépes ismereteket szereznek a személyre szabott interaktív tanulás révén.
  • Egy speciálisan képzett oktató folyamatos támogatásával segíti minden egyes résztvevő munkáját.
  • A program résztvevői elsajátítják a leleményes gondolkodásmódot
  • A Compedia Ltd. a képzéshez szükséges szoftver mellett biztosítja az oktatók képzését és a technikai hátteret is.

Kiknek nyújt segítséget a program?

Sebezhető izraeliek százainak: veszélyeztetett gyermekeknek, a Gázai övezethez közel eső területeken és északon élő fiataloknak, kórházban lévő krónikusan beteg gyermekeknek Poszttraumás stressz-zavartól szenvedő katonáknak, etióp bevándorlóknak és idősek otthonában élő idősebb személyeknek.

Mi teszi a programot egyedivé?

Az Etgarim program segít használóinak kézbe venni saját sorsukat. Teszi ezt azáltal, hogy biztosítja az eszközöket ahhoz, hogy a kihívásaikra kreatív megoldásokat találjanak.

Hogyan segíthet Ön?

Egy számítógépes csoport összköltsége 8,000 dollár.
Minden egyes felajánlott dollárral Ön hozzájárul egy sebezhető izraeli állampolgár olyan képességeinek megszerzéséhez, mellyel a saját sorsát kézbe veheti.
Adakozzon most!

Támogassa a társadalmi változások létrejöttét számítógépes tanulás révén!

A projektet releváns kormányzati alapok is támogatják.

Támogassa Izraelt