hu en
Adakozzon online

A Falak Őrzője alatt Keren Hayesod őrizte Izrael népét

KezdőlapRólunkMédiamegjelenés - rólunk írták, mondtákA Falak Őrzője alatt Keren Hayesod őrizte Izrael népét

2021, május 20

Most, hogy létrejött a tűzszünet Izrael és a Hamasz között, szeretnénk megköszönni, nagyvonalú és gyors segítségeteket, melyet a terror áldozatainak nyújtottatok.

A mi akciónk része volt a Keren Hayesod világméretű adomány gyűjtésének.

Ezzel kapcsolatban idézni szeretném a Jerusalem Post cikkét magyar fordításban. 

 

A Falak Őrzője alatt Keren Hayesod őrizte Izrael népét

 

A szervezet 4 millió dollár támogatást nyújtott a déli körzetben élő lakosok számára

 

Az elmúlt 10 napos háború alatt Keren Hayesod - UIA, Izrael Állam hivatalos adománygyűjtő szervezete több mint 4 millió dollárt gyűjtött a zsidó állam támogatására.

Önkénteseket mozgósított, hogy a délen élők és a Falak Őrzői hadművelet áldozatai számára pszichológiai támogatást, egy kis nyugalmat nyújtsanak, rendbe hozzák az óvóhelyeket, stb.

Az óvóhelyekből mindig hiány van, ezért Keren Hayesod hordozható egységeket szállított Izrael déli részére, különösen a gázai határ közelében élőknek, hogy a családoknak néhány másodperc alatt legyen hová menekülniük.

Végül a szervezet támogatást adott az új bevándorlók számára, akik először tapasztalták meg a háborút, a rakétákat és szirénákat. Keren Hayesod több új bevándorló családnak néhány nap pihenést biztosított a Holt tengernél, Jeruzsálemben vagy Masadán.

"Támogatóink szerte a világon, egész évben Izrael polgáraiért dolgoznak, de a reakció sebessége és nagylelkűségük az elmúlt napokban, követve a helyzetet, hihetetlenül megindító. " mondta Sam Grundwerg, a Keren Hayesod UIA világelnöke. „Sokan fordulnak hozzánk, és kérdezik, hogy hogyan tudnának segíteni. A Keren Hayesod támogatói az egész világon Izrael mellett állnak, szívüket kitárva, igaz szeretettel Izrael népe iránt. Azt akarják, hogy, amit csak lehet, megtehessenek különösen az Izrael déli részén élők, de minden izraeli számára ezekben a nehéz időkben, melyen most keresztül megyünk.” ”

 

Mindebben a ti támogatásotok is benne van! Még egyszer nagyon szépen köszönjük!

 

Rólunk