hu en
Adakozzon online

Keren Hayesod alap 2020 évre hatása Izraelért

KezdőlapKeren Hayesod alap 2020 évre hatása Izraelért

2021, január 5

Kedves Keren Hayesod-UIA Barátok!

Ez az év hamarosan véget ér. Bizonyos szempontból az év olyan érzés, mintha rendkívül gyorsan telt volna el, míg másrészt mintha 100 évig tartott volna. Ez utóbbi érzés annak lehet az eredménye, hogy idén ünnepeljük Keren Hayesod 100. évfordulóját, vagy a világ globális járvány miatt hatalmas nehézségek miatt.  kihívások és a hihetetlenül példa nélküli év ellenére, amikor az elmúlt tizenkét hónapra gondolunk, büszkék vagyunk.

Büszkék vagyunk Keren Hayesodra és a világ minden kampányára, vezetésünkre, támogatóinkra és önkénteseinkre, a kiküldöt (Shlichim) és Jeruzsálemben és külföldön dolgozó munkatársainkra, akik fáradhatatlanul azon munkálkodtak, hogy Izrael népe továbbra is kiemelt feladat maradjon, még miközben szembesülünk saját akadályainkkal a globális egészségügyi válságban való eligazodás megtanulásában.

Ez az év a gondolkodás, a hatalmas növekedés és átalakulás éve volt. Míg megünnepeltük az elmúlt 100 évet, és elgondolkodtunk a számtalan lépésen, amelyet ez a szervezet tett, kénytelenek voltunk kitörni a rutinból, új kommunikációs eszközöket létrehozni és új módszereket nyújtani az izraeli nép támogatásának folytatására.